Acupunctuur helpt afvallen

acupuntuur helpt afvallenAltijd zijn we op zoek naar snelle manieren om af te vallen. Het liefst met zo min mogelijk inspanning. Allerlei diëten vallen zwaar tegen en zijn moeilijk vol te houden. Acupunctuur helpt afvallen.

Acupunctuur helpt afvallen, maar je moet het zelf doen!

Acupunctuur belooft geen wonderen. Je moet zelf ook echt willen afvallen. Je bent geen kilo’s lichter zonder enig eigen inspanning. Acupunctuur is vooral een manier om je te ondersteunen bij je afvalproces. Door verschillende behandel momenten, zorgt deze geneeskunde, dat je honger gevoel en trek naar zoete etenswaren worden verminderd. Je stofwisseling wordt gestimuleerd en het geeft je meer energie.

Acupunctuur samen met een gericht eet- en beweegschema werkt zeer goed bij overgewicht. Hiernaast ben je er veel relaxer mee bezig.

De acupunctuur oor patches kunnen na een sessie ook voor een aantal dagen blijven zitten en gaat de behandeling na de sessie door.  Oor patches zijn soort pleisters met hele kleine naaldjes er onder. Deze pleisters worden niet zichtbaar geplaatst, zodat niemand hoeft te weten dat je ze gebruikt. Deze 24-uurs behandeling, geeft extra moed om door te gaan en zorgt ervoor dat je binnen korte tijd de extra kilo’s verbrandt.

Uiteraard werken deze naaldjes niet als je blijft door eten. Er komt meer bij kijken, dan alleen de sessies met de naaldjes en de laser behandelingen. Je moet echt willen afvallen en hier ook echt actief aan mee werken.

Naast de naaldjes therapie, krijg je ook huiswerk mee. Een vetvrij dieet, dat je minstens met 400 gram groente per dag moet aanvullen. De oorpatch houdt je glucosespiegel op niveau, zodat je niet onnodig trek krijgt in zoete tussendoortjes en de sessies versnellen de stofwisseling, waardoor je sneller vet verbrand.

Uit onderzoeken en ervaringen van testpersonen is gebleken, dat de kilo’s “langer” wegblijven, dan bij de meeste diëten.

Ontdek het zelf: Acupunctuur helpt afvallen!

Lukt het niet met afvallen en heb je moeite met verschillende diëten, dan is acupunctuur zeker de moeite waard om te proberen. Acupunctuur helpt afvallen. Vele acupunctuur praktijken hebben snelle en verkorte programma’s om het eens uit te proberen.

Ontdek zelf het resultaat binnen enkele weken. Bevalt het, dan ga je gewoon door, totdat je het ideale gewicht hebt bereikt. Vraag bij je eigen ziektekostenverzekering na in hoeverre acupunctuur sessies worden vergoed.

Doe-het-zelf Acupunctuur: Acupressuur

acupressuur helpt afvallenAcupressuur werkt op dezelfde basis als acupunctuur. Met dit verschil dat er geen naalden worden gebruikt, maar dat er op de acupunctuurpunten wordt gedrukt. En dit is iets dat je zelf kunt leren. De cursus acupressuur leert je precies hoe je dit moet doen.

Wanneer je deze zelfstudie hebt gevolgd kun je niet alleen je zelf helpen bij het afvallen, maar ook anderen. En niet alleen bij het afvallen. Ook klachten als hoofdpijn en andere pijntjes kun je jezelf en anderen mee helpen.

Meer informatie over de cursus acupressuur vind je door hier te klikken.

 
Leave a Reply