Vitadis Webshop: Diverse producten voor afvallen

Vitadis WebshopDe Vitadis Webshop staat vol met producten waarmee je snel kunt afvallen en helemaal in lijn zijn met het Vitadis Slanker leven plan. Wekelijks zijn er nieuwe aanbiedingen en producten. Voor alle Vitadis producten geldt: vandaag besteld voor 18:00u de volgende dag bij je bezorgd.

Startpakketten (tip!)

Vitadis kent verschillende startpakketten die je direct in de webshop kunt bestellen en waarmee je snel en op een gezonde manier kunt afvallen.

Slanker Leven Probeerbox (7 dagen)
Met de Slanker Leven Probeerbox kun je 7 dagen lang afvallen op een gezonde manier. Met dit eiwitdieet is het mogelijk om binnen een week tussen de 1 en 8 kilo af te vallen. Deze probeerbox is ideaal wanneer je wel wilt afvallen, maar niet teveel geld wilt uitgeven.

Slanker Leven Startpakket Fase 1
Haal eenvoudig je streefgewicht met het Slanker Leven Startpakket Fase 1. Met dit pakket is het mogelijk om binnen een week tussen de 1 en 8 kilo af te vallen. Verlies op een gezonde manier gewicht met dit dieetpakket.

Vitadis Startpakket Fase 2 (1.5 week)
Wanneer je jouw streefgewicht hebt behaald met het Vitadis Startpakket Fase 1, dan kun je doorgaan met Startpakket Fase 2. Met dit dieetpakket weet je jouw streefgewicht te behouden.

Vitadis Glutenvrij dieet
Dit is het eerste Glutenvrij dieet van Nederland en is ook geschikt voor mensen met coeliakie. Het pakket kent dezelfde inhoud als het Fase 1 Startpakket, maar dan Glutenvrij.E-Books / Receptenboeken

In de Vitadis Webshop kun je diverse receptenboeken vinden.

Receptenboek – 202 Slanke Recepten
In dit receptenboek kun je 202 heerlijke en gezonde recepten vinden voor kip-, vlees- en visgerechten. Met deze recepten kun je een gezonde manier van leven krijgen waarbij je je overtollige kilo’s snel kunt kwijtraken.

Receptenboek – Vitadis Turbo Light
Dit receptenboek staat vol met lekkere recepten voor onder andere vlees-, vis- en kipgerechten. De gerechten kennen een laag gehalte aan koolhydraten, vetten en calorie├źn. Uitstekend te combineren met het eiwitdieet.

Vitadis E-Book 21 recepten
In dit E-book van Vitadis kun je 21 recepten vinden voor 21 gezonde en recepten voor lekkere, warme maaltijden. Er is een variatie van kip-, vis- en vleesgerechten. Val moeiteloos af op een gezonde manier met de producten en recepten van Vitadis.

Vitadis E-Book Coaching
Slank gezond af met het Vitadis E-Book Coaching en de lekkere Vitadis proteïne producten. Dit is het Vitadis Afslank Totaal programma. Een medisch verantwoord afslankprogramma waarbij je juist niet weinig voedsel tot je neemt, maar je werkt aan een goed voedingspatroon waardoor je snel zult afvallen.

Accessoires

Keto Sticks
Met de Vitadis Keto Sticks kun je de concentratie ketonen in je bloed of urine meten. Bij het volgen van een eiwitdieet komt je lichaam in een ketogene toestand terecht en krijg je slechts een beperkt aantal koolhydraten binnen. Dit heeft tot gevolg dat er een hoge concentratie ketonen in je bloed aanwezig is. Op het moment dat je lichaam geen koolhydraten meer heeft zal je lichaam beginnen met de verbranding van vet. Ketonen komen dan in je bloedbaan omdat dit een afbraakproduct is van lichaamsvet.

Shake Beker
De Vitadis Shake Beker kun je gebruiken om gemakkelijk gerechten samen te stellen. Deze beker heeft een makkelijk afsluitbaar deksel, dat voorkomt geknoei. De beker is ideaal voor bijvoorbeeld het maken van shakes en desserts.

Producten

In de Vitadis Webshop kun je diverse afslankproducten kopen zoals broodbeleg, glutenvrije producten, koolhydraatarme producten, Stevia producten, zoete snacks, zoute snacks en producten voor ontbijt, lunch en avondeten. Het assortiment producten in de webshop is zeer uitgebreid.

Klik hier en Ga naar de Vitadis Webshop!
Leave a Reply