Bloedgroepdieet

BloedgroepdieetBij het bloedgroepdieet wordt er van uitgegaan dat de voedingsmiddelen die goed zijn voor je afhankelijk zijn van het bloedgroep. Het bloedgroepdieet is niet ontwikkeld om gericht af te vallen maar het versneld het afvallen wel. Dit komt omdat met het bloedgroepdieet de stofwisseling wordt gestimuleerd.

Het bloedgroepdieet is zoals de naam al doet vermoeden voor elke bloedgroep weer anders. Afhankelijk van het type bloedgroep zijn er producten die de spijsvertering bevorderen of er juist voor zorgen dat bepaalde afweersystemen worden opgeroepen.

Bloedgroepdieet adviezen

Als u het bloedgroepdieet aan het volgen bent of wilt gaan volgen dan word er geadviseerd om in porties per week/dag van de onderstaande producten te nemen. Elke bloedgroep heeft zo z’n eigen producten. Het is dan ook best lastig koken voor een gezin met verschillende bloedgroepen.
Bloedgroepdieet – bloedgroep O

Mensen met bloedgroep O die het bloedgroepdieet gaan volgen kunnen het beste de volgende producten eten. Mager vlees, gevogelte, vis, schaaldieren, olie, noten en zaden, groenten, fruit en sappen.

De volgende producten zijn zeer beperkt toegestaan met bloedgroep O. Zuivel, granen, peulvruchten, gluten, rodekool, spruiten, thee, koffie en cola.

Bloedgroepdieet – bloedgroep A

Mensen met bloedgroep A die het bloedgroepdieet gaan volgen kunnen het beste de volgende producten eten. Plantaardige producten, peulvruchten, granen, groenten, tofu, fruit, sappen, water met citroen, rode wijn, koffie en thee.

De volgende producten zijn zeer beperkt toegestaan met bloedgroep A. Vlees, vis, schaaldieren en zuivel.

Bloedgroepdieet – bloedgroep B

Mensen met bloedgroep B die het bloedgroepdieet gaan volgen kunnen het beste de volgende producten eten. Bladgroenten, vlees, lever, eieren, zuivelproducten, rijst, haver, spelt, fruit, sappen en groene thee.

De volgende producten zijn zeer beperkt toegestaan met bloedgroep B. Maïs, boekweit, linzen, pinda’s, sesamzaad, gluten, schaaldieren, allerlei oliën, brood en graanproducten, tomaten, frisdrank en mineraalwater.

Bloedgroepdieet – bloedgroep AB

Mensen met bloedgroep AB die het bloedgroepdieet gaan volgen kunnen het beste de volgende producten eten. Tofu, vis, zuivel, groene groenten, kelp, ananas, olijfolie, (vrijwel alle soorten) fruit en sappen.

De volgende producten zijn zeer beperkt toegestaan met bloedgroep AB. Rood vlees, kidneybonen, zaden, maïs, boekweit, tarwe, zuivel, kip, gerookt of geconserveerd vlees, brood en graanproducten, bananen, sinaasappel, frisdrank en zwarte thee.

Gratis Consult bij Nederland Slank

Nederland Slank helpt u om snel en verantwoord uw streefgewicht te kunnen bereiken én te behouden. Dit op basis van een persoonlijk advies naar aanleiding van bloedonderzoek. Er wordt gekeken naar de specifieke oorzaken van uw overgewicht, want die zijn per persoon verschillend. Nederland Slank biedt daarom een individuele oplossing op maat in de vorm van een uitgebalanceerd voedingsplan, afgestemd op uw eigen lichaam en levensstijl.

Nederland Slank is geen dieet. U hoeft geen honger te lijden of calorieën te tellen. Nederland Slank biedt gevarieerde maaltijdvoorstellen aan met normale en gezonde voeding. De juiste combinatie, hoeveelheid en frequentie van eten is er op gericht dat u kunt afvallen. Er komen dus geen shakes, pillen of poeder aan te pas.

Vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesconsult aan!
Leave a Reply