Cambridge dieet

Cambridge dieetHet Cambridge dieet is een dieet waarbij je gaat afvallen met persoonlijke begeleiding. Dit dieet is uitermate geschikt voor mensen met zwaar overgewicht. Het Cambridge dieet is een dieet met een totaalprogramma waarbij je gedurende het dieet alleen de producten van het Cambridge Weight Plan mag consumeren.

Dit is een uniek samengesteld pakket waarbij je alles binnen krijgt wat je lichaam nodig heeft. De samenstelling is wel zodanig dat je net voldoende binnen krijgt en je lichaam de vetreserves gaat aanspreken. Daarom is dit een verantwoorde methode om af te vallen.

Verschillende opties

Het Cambridge Dieet biedt verschillende programma’s aan. Je kunt kiezen uit het Cambridge 500, Cambridge 800 en Cambridge 1200 programma.

Cambridge 500

Wanneer je dit Cambridge Dieet programma gaat volgen, consumeer je niet meer dan 500 kilocalorieën per dag. Je eet dan de repen, shakes, soepjes en pap die samengesteld zijn door Cambridge. Wanneer je dit programma volgt, wordt het aantal koolhydraten sterk beperkt. Relatief gezien consumeer je meer eiwitten wat dan het vet verbranden stimuleert. Nadat je het dieet 3 dagen gevolgd hebt, begint je lichaam met vet verbranden. Dit noemen ze een milde ketose. Met deze vetverbranding zou het hongergevoel ook minimaal zijn.Cambridge 800

Het Cambridge 800 is een wat mildere variant van het Cambridge dieet. Behalve de maaltijd vervangende producten van Cambridge, mag je zelf je avondeten samenstellen. De calorie inname bij dit dieet kun je zelf kiezen. De opties zijn: 800,1000 of 1200 calorieën per dag.

Zeker wanneer het Cambridge 500 programma om wat voor redenen dan ook te zwaar zijn, dan wordt aangeraden het Cambridge 800 programma te volgen.

Kosten Cambridge Dieet

De kosten van het Cambridge 500 dieet zijn €50,- per week. Op zich is dit niet heel veel duurder dan wanneer je alle boodschappen uit de supermarkt zou halen. Je betaalt wel €20,- extra voor het eerste consult. Daarna is alle begeleiding gratis. Dat advies krijg je niet alleen tijdens dit dieet maar ook na dit dieet.

Opbouw Cambridge Dieet

Overgewicht ontstaat over het algemeen door een verkeerde levensstijl . Wanneer je meer eet dan dat je door je dagelijkse beweging verbrandt, dan wordt je simpelweg te zwaar.

Fasen Cambridge Dieet

1. Voorbereidende fase
2. Afvallen
3. Afbouwen en opbouwen
4. Beheersen van je gewicht

De derde fase is een belangrijke fase tijdens dit dieet. Deze is gericht op blijvende beheersing van je gewicht. Hierbij ligt de focus dat je minder maaltijdvervangers gaat eten en meer gezonde producten.
In de laatste fase is het de bedoeling dat je het verloren gewicht niet terug gaat krijgen. Bij de meeste diëten blijkt dat namelijk de grootste uitdaging te zijn.

Kies voor een evenwichtig dieet!

Een evenwichtig dieet met de voordelen van het Cambridge dieet, maar niet de nadelen, is het Vitadis slanker leven plan. Lees meer over Vitadis in het artikel “Vitadis dieet, hoe werkt het?“, of ga gelijk naar de site van Vitadis.

Vitadis fase 1 tijdelijke aanbieding
Leave a Reply