Het Eiwitdieet!

EiwitdieetEen eiwitdieet is erg populair. Je ziet vaak in de eerste week al resultaat zo ben je binnen enkele weken al op het gewicht dat u wilt zijn. Het risico met het eiwitdieet is vaak dat mensen niet goed weten welke eiwitten er nou slecht zijn en welke niet. Dit kan er voor zorgen dat u niet aan het afvallen bent maar juist aan het aankomen en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Als je wel de juiste eiwitten gebruikt met het juiste dieet zie je vaak dat je per week rond de 5 kilo kan verliezen. In dit artikel willen wij laten zien wat goed is en wat niet goed is tijdens een eiwitdieet, welke eiwitten zijn goede eiwitten of juist niet en hoelang duurt een eiwitten dieet.

Wat is niet goed tijdens het eiwitdieet?

Een eiwitdieet is erg effectief en u kan vaak binnen de eerste week al resultaat boeken. Maar er zitten ook nadelen aan een eiwitdieet. Een van de belangrijkste is dat u moet opletten of u geen eiwit allergie heeft of een nierziekte. Heeft u dit wel dan raden wij aan om zeker geen eiwitdieet te beginnen dit is namelijk verre van goed voor u en zal vaak ook niet goed uitpakken. Nog een nadeel is de verschillende soorten eiwitten want niet alle eiwitten zijn goed om een dieet mee te beginnen. Zo is er eiwitrijk voedsel dat verzadigde vetten bevat, hierdoor zult u juist niet snel resultaat boeken en kan het tegenstrijdig gaan werken.

Wat is wel goed tijdens het eiwitdieet?

Een dieet hoeft niet altijd slecht te zijn een dieet is vaak het ook juist heel goed. Zo zijn er naast verzadigde eiwit vetten ook eiwitten die juist perfect zijn voor het dieet. Denk dan bijvoorbeeld aan eiwitrijke ontbijten, lunchen en diner. Door goede eiwitrijke maaltijden te nemen zult u zien dat er juist wel resultaat geboekt wordt. Dit kunt u de eerste week vaak al zien. Waarom het werkt? door eiwitten te eten moet uw lichaam meerde taken uitvoeren om het te verwerken. Hierbij komt meer energie vrij wat eigenlijk zou worden opgeslagen als vet resten, het overgewicht. Ook is het lastig om eiwitten te verteren en dat is goed voor uw lichaam want het verbruikt meer energie waardoor u meer zult afvallen maar ook heeft u de hele dag het gevoel dat u vol zit. Geen vervelend vol gevoel maar juist een goede. U zult dus minder snel zin hebben in een vet tussendoortje of ander slecht eten.

Hoelang duurt een eiwitdieet?

U kunt u zich afvragen hoelang een eiwitdieet nou zou duren. Maar een eiwitdieet kan erg verschillen qua tijd. Het ligt er dan ook maar net aan wat uw doel is en op welk gewicht u wilt komen. Er zit dus eigenlijk geen vaste tijd aan. Als u het dieet goed gebruikt kunt u per week 5 kilo afvallen en hiermee zult u dus snel resultaat behalen.

Tijdelijk 60% Korting op het Vitadis AfslankProgramma!

Vitadis fase 1 pakket

Al ruim 25.000 mensen maakten met succes gebruik van dit volledige afslankprogramma. Ontdek het zelf!
Leave a Reply