Het Paleo dieet

Paleo dieetHet Paleo dieet gaat uit van de gedachte dat ons lichaam volledig is ingesteld om natuurlijke voeding tot zich te nemen. Tegenwoordig zitten er middelen in voeding om het langer houdbaar te houden, er zitten zouten in, suikers en koolhydraten. De zaken die worden toegevoegd aan natuurlijk voedsel maken ons dik en daarom ga je met het Paleo dieet helemaal terug naar het puur natuurlijke voedsel.

Wanneer je op een willekeurige verpakking van een product in de supermarkt kijkt, dan zie je er allemaal zaken op staat die je niet kent. Als je deze namen en/of nummers eens op gaat zoeken in een zoekmachine, dan ontdek je hoeveel ‘rotzooi’ je eigenlijk binnenkrijgt zonder dat je het in de gaten hebt.

Wat eet je tijdens het volgen van het Paleo dieet?

Als je het Paleo dieet volgt, dan eet je voornamelijk noten, zaden, vlees of vis, fruit en groenten. Je kunt een heel gemakkelijke regel aanhouden voor voeding die je wel en niet mag eten tijdens het volgen van het Paleo dieet. Op de eerste plaats mag je alles eten wat ook rauw te eten is en op de tweede plaats mag je alles eten wat van nature beweegt, ofwel leeft. Uiteraard probeer je dit alles zoveel mogelijk vers te kopen in plaats van uit een pakje, potje of blikje.

Nieuw in Nederland

Het Paleo dieet heeft in Amerika al grote indruk gemaakt, maar in Nederland zijn we er nog niet heel bekend mee. Dit is zonde, want het dieet is in het buitenland niet voor niets zo populair. Het dieet is heel eenvoudig vol te houden en ook helemaal niet moeilijk om goed te volgen. Het gaat erom dat je vooral aandacht besteed aan wat je eet en niet zo zeer om hoeveel je precies eet. Je hoeft niet te wegen, aan te strepen of af te tikken. Je focus moet liggen op voeding van hoge kwaliteit, puur en natuurlijk. Dan maakt het ook helemaal niet uit hoeveel je ervan eet. Daarnaast is het Paleo dieet zo populair omdat het als vanzelf werkt. Je eet goed, je eet genoeg en toch val je af.

Paleo Dieet Simpel en Gemakkelijk

Als je alle geweldige gezondheidsvoordelen wilt ervaren van de Paleo lifestyle – zoals een platte buik, sterke spieren, een gladde stralende huid, betere voedselvertering, een heldere mindset en een verminderde kans op diabetes, kanker en hart- en vaatziekten en je wilt dit doen met gemakkelijke en heerlijke recepten van ingrediënten die je in elke supermarkt kunt kopen, LEES DIT NU!

“Ontdek Hier (klik) Hoe Ook Jij Met Een Paleo Dieet Simpel de Gezondheidsvoordelen van deze Effectieve Lifestyle kan Genieten!”
Leave a Reply