Vitadis dieet: Hoe werkt het?

Vitadis fase 1 pakketHet Vitadis dieet staat ook wel bekend als het Slanker Leven Plan en is een eiwitdieet. Het Vitadis dieet gaat uit van het eten van de juiste voeding en producten waardoor je lichaam in de ‘vetverbranding modus’ (ketose) komt. Op deze manier is het mogelijk om op een snelle en gezonde wijze af te vallen. Ook wanneer je je streefgewicht hebt behaald leert het Vitadis Slanker leven plan je gezond en bewust te blijven leven waardoor de kans op een terugval zo klein mogelijk is.

Vitadis helpt je in 2 simpele stappen naar je streefgewicht
Het Vitadis Slanker leven plan bestaat uit 2 simpele stappen.

Stap 1: Snel gewichtsverlies
Stap 1 is de afslank booster. Deze stap duurt minimaal 10 dagen en in deze dagen eet je 6 maal per dag: 1. Ontbijt, 2. Snack, 3. Lunch, 4. Snack, 5. Avondeten en 6. Snack.

Ieder eetmoment dat je op de dag hebt (met uitzondering van het avondeten) bestaat uit een eiwitrijk Vitadis voedingsproduct. Het avondeten kun je gewoon zelf koken. Dat is ideaal, ook wanneer je een gezin hebt. Het Vitadis dieetplan kan gemakkelijk gevolgd worden zonder dat je belangrijke aanpassingen dient te verrichten aan de manier waarop je nu eet. Elke dag kun je kiezen voor een nieuw en eenvoudig recept dat snel is te bereiden. In de bijgeleverde receptengidsen kun je ruim 200 erg lekkere recepten vinden. Stap 1 kun je onbeperkt verlengen tot je je streefgewicht voor 90% hebt bereikt.

Stap 2: Op naar een gezonde levensstijl
Stap 1 is vooral bedoeld voor het super snel verliezen van gewicht. Bij stap 2 staat een gezonde levensstijl voorop. Bij deze stap is het belangrijk te kijken naar wat de redenen zijn waarom je bent aangekomen in het verleden. Je leert hoe je een gezonde levensstijl kunt krijgen waarmee je op gewicht blijft. De juiste voeding staat hierbij centraal. Zo wordt er gekeken of de voedingsmiddelen die je tot je neemt echt gezond en goed voor je zijn.

Belangrijkste eigenschappen werking Vitadis dieet

– Je kunt afAfvallen met vitadisvallen met minder moeite
– Het dieet helpt je bij het bereiken van een gezonder en vitaler leven
– Je hebt snel resultaat
– Je hoeft niet te sporten
– Het dieetplan zorgt voor een sterker lichaam
– Je kunt lekker eten in tegelijk afvallen

3 Verschillende startpakketten

Het Vitadis dieetplan is beschikbaar in 3 verschillende startpakketten, namelijk: Fase 1, Fase 2 en Glutenvrij. Er is ook nog de Slanker Leven Probeerbox. Met deze box kun je kennis maken met het Vitadis dieet. Ben je gek op shakes? Dan kun je eventueel ook nog kiezen voor het Vitadis Shake dieet. Zodra je een pakket hebt besteld wordt het pakket dezelfde dag nog ingepakt en naar je verzonden. Daarnaast krijg je direct toegang tot een eigen account waar je een divers aanbod met digitaal materiaal kunt vinden waaronder receptengidsen. Deze kun je meteen inzien en downloaden na het bestellen. In de meeste gevallen ontvang je de dag na bestelling het Vitadis startpakket in huis. Alle pakketten worden anoniem en discreet verzonden. In de pakketten kun je alle informatie en voeding vinden die je nodig hebt om af te vallen. In de pakketten zit overigens geen avondeten, hiervoor dien je de meegeleverde receptengidsen te gebruiken.

Coach
3 Dagen na je bestelling ontvang je een bericht per e-mail van je online coach en kun je gaan starten met het Vitadis dieet. Van je coach krijg je tips en informatie over hoe je de maaltijden moet bereiden en wat de punten zijn waar je op moet letten. Iedere dag helpt jouw coach je met tips en uitleg. Het dieet hoef je niet zelf in te plannen, iedere dag ontvang je van je coach een dagplanning waarin exact staat beschreven wat je die dag allemaal kunt gaan eten. Je ontvangt ook simpele en culinaire tips waardoor je met plezier zult eten in afvallen. Het Vitadis Slanker leven plan kan helemaal online gevolgd worden, je hoeft voor dit dieet dus niet je huis uit.

Online account
In je online account kun je je progressie stap voor stap bijhouden. Mocht je nog meer willen afvallen na het startpakket gevolgd te hebben, dan kun je het dieet nogmaals herhalen. Ook na aanschaf behoudt je het recht op de klantenkorting. Indien je vragen hebt, dan kun je die sturen aan het team van Vitadis. Dit team is iedere werkdag bereikbaar via telefoon, live chat en e-mail en ze geven antwoord op al je vragen.

Hoe lang duurt het Vitadis dieet?
De duur van het Vitadis dieet is afhankelijk van je intenties en doelstellingen.

Nog meer kilo’s verliezen?

Mocht je na het volgen van een van de pakketten nog meer kilo’s willen verliezen, dan is dat geen probleem. Omdat het Vitadis dieet geen crashdieet is, kun je het Slanker Leven Plan dieet eindeloos herhalen. Indien je het Vitadis dieet start voordat de aanbiedingsactie is afgelopen, dan behoudt je ook in de toekomst de korting.
Leave a Reply