Vitadis Fase 1 startpakket

Vitadis fase 1 tijdelijke aanbiedingWil je graag lekker en eenvoudig afslanken, maar dan wel op een gezonde en verantwoorde manier? Kies dan voor het Vitadis Fase 1 startpakket. Met dit dieet boek je snel resultaat en je kunt gewoon avondeten blijven eten. Een streng dieet volgen met dit Vitadis dieet niet meer nodig!

Het Vitadis Fase 1 startpakket is de juiste keuze wanneer je gaat voor het beste resultaat. Uit een onderzoek dat gehouden is onder 70% van de Vitadis klanten is naar voren gekomen dat het Fase 1 startpakket de allerbeste afslankcombinatie is die op dit moment verkrijgbaar is. Afslanken met dit dieet gaat snel en je krijgt stabiliteit in je leven dankzij de 6 tot 7 eetmomenten. Het Vitadis eiwitdieet is een hele fijne manier van afslanken. Het Vitadis Fase 1 Startpakket is ook als glutenvrij dieet verkrijgbaar.

In het Fase 1 startpakket kun je alle voeding vinden die je nodig hebt. Alleen het avondeten hoef je te kopen in de winkel. In het pakket kun je hiervoor recepten vinden. Je weet dus precies wat je moet kopen. De meegeleverde receptengidsen staan vol met heerlijke recepten die zijn samengesteld door professionals. Het dieet is zowel geschikt alleen voor jou als voor je hele gezin! Met het startpakket fase 1 doe je iin tot anderhalve week. Bij dit dieet staan snel resultaat en op een prettige manier afvallen centraal. Begin vandaag nog en verlies snel je overtollige kilo’s.Kosten Vitadis Fase 1 startpakket

De kosten per dag van het Vitadis Fase 1 startpakket zijn heel laag:

Boodschappen 10 dagen: 70
Fase 1 startpakket 10 dagen: 87
Kosten avondeten 10 dagen: 20

Totale kosten Vitadis Startpakket Fase 1 10 dagen: 37
Per dag kost dit dieet je dus slechts 3,70, dat is nog eens betaalbaar afvallen!

Fase 1 startpakket bestaat uit 40 eiwitrijke eetmomenten

Het Vitadis Fase 1 startpakket bestaat uit maar liefst 40 eetmomenten. Zo vind je in het pakket snacks, repen en complete maaltijden. Alle producten zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een lekkere smaak en zorgen op een prettige manier voor gewichtsverlies. De diversiteit van het Fase 1 startpakket is prima, omdat verschillende producten zijn gebundeld en gemixt.

Inhoud pakket Fase 1

– Mixbundel ontbijt
– Mixbundel lunch
– Mixbundel shakes en desserts
– Mixbundel zoute snacks
– Mixbundel repen
– Crackers

Voorbeelden inhoud Vitadis Fase 1 pakket

Repen
De repen die in het pakket gevonden kunnen worden zijn heerlijk als tussendoortje. Bijvoorbeeld repen met chocolade, noten en vruchten. Ze zien er niet alleen lekker uit, ze zijn ook nog eens heerlijk!

Heerlijke snacks, brownies en wafels
Het Vitadis Fase 1 pakket is geweldig gevarieerd. Zo kun je in het pakket een uitgebreid assortiment vinden met nootjes, zoute snacks, brownies en wafels. De snacks zijn ideaal voor tussendoor en ’s avonds.

Soepen
In het fase 1 pakket vind je een ruim assortiment aan soepen. Bijvoorbeeld tomatensoep, kippensoep en champignonsoep. Echt super lekker als bijvoorbeeld lunch of voor het avondeten.

Shakes en desserts
Shakes en desserts zijn ook aanwezig in het Fase 1 pakket. Heerlijk voor tussendoor of na een maaltijd zoals na de lunch of avondeten. Voorbeelden van shakes zijn vanille, chocolade, bananen en aardbeien shake.

Lunch, maaltijden en overige Vitadis producten
In het pakket van fase 1 kunnen verder heerlijke lunchgerechten, maaltijden en overige Vitadis producten gevonden worden zoals pannenkoeken, ei- en musligerechten. Echt overheerlijk!

Dit vind je ook in het Fase 1 startpakket

– Shakebeker
– Dieet centimeter meetlint
– Ketostick vetverbranding teststrook
– Vitadis richtlijnen kaart
– Vitadis L-Carnitine vettransporteur
– E-book Slanker leven
– E-book 223 gezonde en lekkere afslankrecepten
– Afvallen iin nul iin (tips en trucs voor gewichtsverlies)
– Recepten app (beschikbaar voor Android en iOS)
– E-Coaching (coaching per e-mail)
– Vitadis Online klanten account (hiermee kun je je progressie bijhouden)

Extra bonussen, helemaal gratis!

Vitadis afslankaccount
Je progressie kun je bijhouden in je eigen Vitadis afslankaccount. Hier kun je metingen, eetmomenten en activiteiten terugzien. Je kunt alles van dag tot dag bijhouden. In een duidelijk overzicht kun je iedere dag zien wat je progressie is. In het account is het ook mogelijk om nieuwe coaching weken te activeren en je kunt gemakkelijk en snel in contact komen met de afslankexperts van Vitadis Health Care. Deze tool is absoluut onmisbaar wanneer je wilt afvallen. Overal de gegevens van je afslankaccount inzien? Download de gratis Vitadis app!

Vitadis app
Met de Vitadis app kun je eenvoudig en snel je progressie bijhouden. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. De gegevens van je Vitadis afslankaccount worden automatisch bijgehouden door de app. In de app kun je ook alle lekkere en gezonde recepten van Vitadis vinden. Reuze makkelijk wanneer je boodschappen aan het doen bent of voor in de keuken tijdens het koken.

L-Carnitine
L-Carnitine van Dr. Vital is een natuurlijke vettransporteur. In de verpakking vind je capsules voor een maand. L-Cartine helpt je bij het sneller verliezen van vet. Het is een lichaamseigen stof (aminozuur) en is niet schadelijk. L-Cartnitine is niet te vergelijken met andere afslankcapsules.

Vitadis fase 1 tijdelijke aanbieding

Tijdelijk gratis bonus: gratis e-books van Humphrey Fridt
Wanneer je nu bestelt dan ontvang je 3 gratis e-books uit de reeks 202 recepten geschreven door Humphrey Fridt:

1. 55 Ontbijtrecepten
2. 72 Lunchrecepten
3. 95 Avondrecepten

Deze heerlijke recepten helpen je bij het verkrijgen van een gezonder eetpatroon.

Gratis 2 e-books: In 15 minuten fit
Naast deze e-books met recepten ontvang je ook nog 2 gratis in 15 minuten fit e-books: deel 1 en deel 2. Deze e-books gaan over vetverbranding work-outs. Dit zijn effectieve oefeningen die je gewoon thuis kunt doen.

Bestel hier je Vitadis Fase 1 Pakket met Korting!
Leave a Reply