Vitadis Shake dieet met 21 eiwitrijke shakes

Vitadis shake dieetWil je graag zeer betaalbaar, gezond en snel afslanken? Kies dan voor het Vitadis Shake dieet. Bij dit dieet eet je gevarieerd, je hoeft geen streng dieet te volgen en het is betaalbaar. Het Shake dieet bestaat uit 21 eiwitrijke shakes en verder uit normale, koolhydraat arme gerechten die je makkelijk zelf kunt bereiden. In het pakket vind je verder een shake beker, 42 gezonde recepten en een uitgebreid coaching programma.

Ga voordelig die overtollige kilo’s te lijf!

Met het Vitadis Shake dieet kun je eindelijk snel die vervelende overtollige kilo’s kwijtraken. De meeste diëten zijn best duur, maar dit Vitadis dieet niet. Het Vitadis Shake pakket bestaat niet alleen uit shakes, maar ook uit normale, koolhydraat arme gerechten die je heel makkelijk zelf kunt bereiden. Het pakket bevat 21 verschillende shakes en meer dan 40 heerlijke koolhydraat arme recepten. Elke dag zijn er 6 eetmomenten.

6 Eetmomenten
1. Ontbijt (recept)
2. Tussendoortje (shake)
3. Lunch (recept)
4. Tussendoortje (shake)
5. Avondeten (recept)
6. Tussendoortje (shake)

Waarom kiezen voor het Vitadis Shake dieet?

Het Vitadis Shake dieet is de oplossing voor het probleem dat je al snel op een dag teveel eten binnenkrijgt tijdens de drie maaltijden die je gedurende de dag tot je neemt (ontbijt, lunch en avondeten). Er wordt meer gegeten dan goed is voor je lichaam. Op het moment dat je lichaam meer energie krijgt dan het nodig heeft zet je lichaam de resterende energie direct om in vet. Best veel mensen lusten graag fast food. Dit voedsel is niet bepaald gezond en zorgt bij veel mensen voor overgewicht, mogelijk ook bij jou. Met het Vitadis Shake dieet kun je van dit overtollige gewicht afkomen.Gezond eten kun je leren met dit shake dieet

Met dit shake dieet van Vitadis Healthcare kun je je leven een gezonde wending geven. Het is een dieet met een lage koolhydraat en calorie inname per maaltijd. De verschillende eetmomenten zorgen ervoor dat alles sneller door het lichaam verwerkt kan worden. Vrijgekomen energie wordt direct door het lichaam gebruikt en er is geen sprake van vetopslag. Het energielevel blijft gedurende de gehele dag op peil dankzij de 6 verschillende eetmomenten.

Iedere maaltijd (inclusief shake momenten) is rijk aan een hoog aantal proteïnen (eiwitten). Deze proteïnes zijn erg belangrijk voor de spieropbouw van het lichaam. Iedere proteïnerijke maaltijd geeft een vol en voldaan gevoel. Met dit dieet heb je geen last van hongermomenten wat het afvallen ten goede komt.

Inhoud van het shake dieet
– Shakes: Aardbei, banaan, chocola, vanille, caramel, citroen, aardbei/framboos, cranberry en aardbei/banaan
– Dieet centimeter meetlint
– Shakebeker
– Ketostick vetverbranding teststrook
– E-book: 42 Overheerlijke en gezonde afslankrecepten
– Vitadis Recepten app (beschikbaar voor Android en iOS)
– Vitadis online klantenaccount (hierin kun je onder andere je progressie bijhouden)
– Vitadis E-Coaching (hierbij krijg je coaching per e-mail)

Bestel vandaag en ontvang diverse bonussen

Wanneer je vandaag het Vitadis Shake dieet bestelt krijg je diverse gratis bonussen.

Vitadis app: Voor het bijhouden van je progressie
Wil je gemakkelijk en snel je progressie bijhouden? Dat kan! Bij het Vitadis Shake dieet krijg je gratis de Vitadis app. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS. De Vitadis app houdt de gegevens van je persoonlijke Vitadis afslankaccount bij en ook vind je in de app lekkere en gezonde recepten. De app is bovendien super makkelijk voor wanneer je boodschappen gaat doen (digitaal boodschappenlijstje) en/of in de keuken (recepten).

Je eigen Vitadis afslankaccount
In je persoonlijke Vitadis afslankaccount kun je al je progressie online bijhouden zoals metingen, eetmomenten en activiteiten. Alles is van dag tot dag bij te houden en iedere dag kun je in een duidelijk overzicht bekijken of je wel de goede kant met afslanken opgaat. In de app is het ook mogelijk om nieuwe coaching weken te activeren en je kunt snel en eenvoudig in contact komen met de afslankexperts van Vitadis Health Care.

Twee gratis e-books extra!
Bij het Vitadis Shake dieet ontvang je twee gratis e-books extra: In 15 minuten fit Deel 1 en In 25 minuten fit Deel 2. Deze vetverbranding work-outs zijn effectieve oefeningen die je gewoon thuis kunt doen.

Je eigen online coach
Bij het Vitadis Shake dieet krijg je je eigen online coach. Het coaching programma van Vitadis verloopt via e-mail. De coach ondersteunt je bij het afvallen en beantwoordt al je vragen over het dieet.

Klik hier en bestel direct je Vitadis Shake Dieet!

 

 
Leave a Reply